Kamerverhuur

Al ons aanbod aan kamers, studio’s en appartementen wordt aangeboden via onze eigen Facebookpagina Mijn Huisbaas Groningen. Als potentiële huurder hoef je niets te betalen om aanbod te bekijken en ook (volop) reageren is gratis. Bij acceptatie betaalt de nieuwe huurder, naast een gebruikelijke borg, €195,- verhuurkosten.

Wij besteden veel zorg aan de selectie van een nieuwe huurder. Het selecteren wordt uitgebreid en in samenspraak met de zittende huurders opgezet en kijkavonden worden altijd begeleid door een medewerker van Noorderveste. Ons beleid en uitgangspunt in deze is dat het zeer zorgvuldig zijn bij de selectie van huurders in het belang is van iedereen voor de huurperiode die daarop volgt.

Huurprijzen

Wij garanderen marktconforme huren die echter ook voldoen aan alle wettelijke bepalingen. Bij panden die wij in beheer hebben begeleiden we ook eventuele huurgeschillen tussen eigenaar en huurders, ook wanneer huurders vertegenwoordigd worden door commerciële partijen die hun winstmodel baseren op het verkrijgen van een deel van de huur.

Beheertarieven

Het tarief voor het beheer is zeer afhankelijk van de locatie en het aantal objecten, de onderhoudstoestand, het soort verhuureenheden enzovoort. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek waarbij u met ons kunt kennismaken en waarbij wij u onze tarieven kunnen toelichten. Onze eerste zorg is dat uw vastgoed uitstekend wordt beheerd en onze tarieven worden door onze klanten altijd als zeer schappelijk ervaren.