Onze doelgroep

Wij richten ons specifiek op het beheer van vastgoed in de stad Groningen. Daarbinnen zijn we gespecialiseerd in studentenwoningen en / of jongerenhuisvesting. Doordat beleggers ook vaak gecombineerde panden hebben, beheren we tevens enkele winkels.

Beheer

Ons uitgangspunt bij het beheer is dat we op respectabele wijze met huurders om willen gaan. We zetten ons in om de onderhoudstoestand van de woning zo optimaal mogelijk te hebben, al weten we door eigen ervaring dat vaak niet alles tegelijk kan en het soms jaren duurt voordat het helemaal naar wens is.

Onze klanten zijn vaak eigenaren met 1 of enkele panden die het ook belangrijk vinden dat er met zorg omgegaan wordt met het huis en bewoners. Echter ook eigenaren met veel woningen bedienen we met speciale tarieven.

Valt u binnen bovenstaande doelgroep en wilt u vrijblijvend een gesprek, dan kan dat. Wij zijn gewend om het beheer ‘in stapjes’ te doen. Vaak hebben eigenaren jarenlang het beheer zelf gedaan en dan kan het lastig zijn dit uit handen te geven. Wij hebben hier begrip voor en zijn bereid er rekening mee te houden. Mocht uw wens juist zijn om het beheer per direct over te dragen dan kunnen wij daar uiteraard ook in voorzien.